Officieel erkend NGS sportmasseur 

Sportmassage

Bij de term ‘Sportmassage’ zou je kunnen denken dat deze vorm van massage enkel bedoeld is voor sporters. Niets is minder waar! Voor zowel sporters als niet-sporters kan een sportmassage erg nuttig zijn. We bewegen vaak te veel, te intensief of op een verkeerde manier. Dit kan gebeuren tijdens het sporten, tijdens je werk of in je vrije tijd.  Wanneer je lichaam zichzelf niet voldoende herstelt, kunnen spierpijn, ophopingen van afvalstoffen en blessures het gevolg zijn.

Sportmassage geeft je lichaam een duwtje om zelf aan het herstel te werken en dit proces te versnellen, maar het kan je lichaam ook voorbereiden op een wedstrijd.


Ontspanningsmassage


Soms is het gewoonweg heerlijk om even een moment voor jezelf te hebben zonder de dingen die je dagelijks bezighouden zoals je werk of je gezin. Deze dagelijkse bezigheden kunnen zich snel uiten in gespannen en pijnlijke spieren en voor onrust in je lichaam.

Een ontspanningsmassage onderscheidt zich van de sportmassage doordat deze rustiger en zachter wordt uitgevoerd. De doorbloeding van de weefsels wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Door deze massage wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam weer hersteld en komen lichaam en geest weer tot rust. De spanningen die je hebt opgebouwd vloeien weg, waardoor je weer fitter gaat voelen en beter kunt functioneren.


Stoelmassage voor bedrijven en evenementen  


Stoelmassages worden steeds populairder in Nederland. Een stoelmassage op het werk verlicht lichamelijke klachten en stress, waardoor de productiviteit en energie op de werkvloer toenemen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in stoelmassage op de werkplek of tijdens een evenement, kunnen contact opnemen voor een op maat gemaakte offerte.


VOORDELEN VAN EEN STOELMASSAGE OP DE WERKVLOER

*Laagdrempelig (massage door kleding heen)
* Het vermindert werkstress
* Het verlaagt risico op verzuim
* Het bevordert het herstel van spierweefsel
* Het verlicht rug, nek en schouderklachten
* Het verfrist en ontspant
Matthijsen Sportmassage is aangesloten bij: